Cu pumnul in gura si mana prinsa la usa, statutul trece de Senat

Asa vrea pesedeul si ministrul justitiei sa treaca Statutul Politistului de Penitenciare.

Ieri in Senat au dat-o cotita pana au reusit sa ne scoata din Comisia de Aparare si si-au atins scopul, acela de a macelari amendamentele  si de a trece statutul prin desfiintarea sindicatelor si imposibilitatea avansarii in functii de conducere a agentilor care au devenit ulterior ofiteri.

Aici inregistrarea din sala!

Cateva dintre amendamentele promovate dupa de pesedei:

Art. 96 – (1) Functiile de conducere vacante din politia
penitenciara se pot ocupa prin concurs, de ofiterii de politie penitenciara in activitate si care au avut prima incadrare in functia de ofiter.

Art. 105- (2) Functiile de conducere din sistemul administratiei penitenciare sau cele care presupun exercitarea unor atributii de verificare si control al activitatii desfasurate de catre politisii de penitenciare sunt incompatibile cu exercitarea altor functii in cadrul organizatiilor sindicale cu exceptia calitatii de membru al acestor organizatii.

Protagonistul nu este nimeni altul decat Serban Nicolae.

Băietu’ pe care-l vedeţi la volan este Şerban Nicolae, şoferul lui Cătălin Voicu. Dacă aţi uitat cine e Cătălin Voicu, hai să vă reamintesc: e un interlop care a ajuns parlamentar, condamnat la şapte ani de închisoare cu executare, în 2013, eliberat anul trecut pe vremea asta.

Individul este senator PSD de Mehendinţi în Parlamentul României şi, printre altele, preşedintele Comisiei Juridice.Pe modelul şefului, şoferul lui Voicu face ce-a învăţat. Practic, pupilul unui interlop îi ajută pe cei din PSD să-şi facă treaba – titreaza subiectiv.ro

Este acelasi individ care o jignise pe deputata  Cosette Chichirau in parlament.