Încă un proces câștigat de Novo Legis pentru membrii săi din cadrul Penitenciarului Botoșani

Încă un proces câștigat de Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani pentru membrii săi cu privire la acordarea sporului de 75% pentru orele prestate sâmbăta, duminica și de sărbători legale în perioada Iulie – Decembrie 2014.

SINDICATUL NOVO LEGIS            – Reclamant                                                                                          PENITENCIARUL BOTOȘANI        – Pârât                                                                                                          Nr.unic (nr. format vechi):  751/40/2016

Am demonstrat și vom demonstra în continuare prin rezultatele noastre că, Sindicatul Novo Legis este unicul sindicat din cadrul Penitenciarul Botoșani care luptă pentru câștigarea drepturilor neacordate membrilor.
Ne aşteaptă o perioadă importantă deoarece pe rolul instanţelor judecătoreşti se află alte cinci acţiuni cu privire la drepturile băneşti pe care dorim să le câştigăm. Biroul Executiv vă asigură de totală implicare în aceste demersuri în vederea reglementării salariilor pentru munca prestată “după muncă egală renumerație egală”.