Lucrăm pe programe informatice vechi și neactualizate după nevoile actuale.Sunt practic inutile.

In timp ce Administrația Națională a Penitenciarelor pune mare accent pe site-ul web, ceea ce nu este deloc rău, angajații care lucreaza pe aplicațiile informatice puse la dispoziție de către administrație, întâmpină de ani de zile aceleași probleme deloc de neglijat.
Întotdeauna un program informatic dedicat, a constituit obiectul unei aplicări conform scopului pentru care a fost creat și nu pentru a îngreuna sau a face treaba cu jumătate de măsură.

Programele sunt incomplet construite și nu fac altceva decât să îngreuneze activitatea și eficacitatea personalului care lucreaza cu ele.
Serviciul Evidența și Organizarea Muncii a semnalat de nenumărate ori aceasta problema cu care se confruntă însă nici o rezolvare.

In practica, un document generat, necesita adăugări, tăieturi, calcule manuale, ceea ce înseamnă și mai mult timp pierdut, timp inexistent de cele mai multe ori.

Trăim în epoca tehnologiei moderne și inca nu știm să profităm de ea.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Competitia s-a incheiat, misiunea continua
  2. Liberare conditionata cu bonus de 20.000 de euro pentru un barbat condamnat pentru crima. – Penitenciarul.ro site afiliat FSANP.RO

Comments are closed.