Novo Legis prezent la ANP și Ministerul Justiției

Ieri 3 octombrie 2018 ne-am deplasat la București pentru a protesta la Administrația Națională a Penitenciarelor și la Ministerul Justiției.

Am inceput la ora 10 in fata Administrației Naționale a Penitenciarelor unde i-am reamintit ilegalului Dobrică că oamenii nu sunt proprietatea dumnealui și nici ANP-ul o moșie moștenită de la străbunicul Justiției Tudorel Toader!

La ora 12 ne-am strâns în fața ministerului Justiției unde preț de 2 ore atât noi cât și colegii din tara am expus problemele cu care ne confruntăm ca și angajați ai sistemului penitenciar.

La ora 15 o delegație din partea federației FSANP a fost invitata la discuții în sediul ministerului unde au fost rediscutate revendicarile noastre și urmează că ministrul Tudorel Toader să ia act și să analizeze propunerile noastre, după ce revine de la Strasbourg.

Continuam calendarul de proteste și nu renunțăm. Daca solicitările noastre nu sunt rezolvate în cel mai scurt timp, procedam la refuzul de a intra in serviciu, acolo unde nu se poate desfășura programul in condițiile prevăzute de lege din punct de vedere al numărul de ore efectuate lunar, al activităților din fisa postului cât și din punct de vedere al siguranței personale.

Doar uniti suntem puternici!