O noua Campanie Umanitara

Sindicatul Novo Legis invită angajații Penitenciarului Botoșani dar si pe toti cei care vor să se alăture unui proiect de responsabilitate socială, prin sprijinirea organizării evenimentului “Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Nicolae”.

Astfel reprezentanții sindicatului organizează această campanie începând cu data de 20 noiembrie – 4 decembrie, perioada în care aveti  ocazia de a le umple ghetuțele a 50 de copii din Centrul de Plasament “Prietenia” Botoșani.

În măsura în care apreciaţi iniţiativa Sindicatului Novo Legis de a oferi copiilor un cadou care să le menţină spiritul sărbătorilor în suflet, puteți face sponsorizări în produse pentru copii (dulciuri, alimente, jucării, hăinuţe, rechizite şcolare) sau sponsorizări în bani – din care se vor cumpăra cadouri pentru aceștia.

Pentru o bună organizare și transparență orice donație se va face pe baza de semnătură. În data de 4 decembrie se vor anunța banii/bunurile strânse.
După efectuare cumpărăturilor membrii biroului executiv va prezenta documentele justificative.

Nu uita și tu poți fi Moș Niculae! pentru copii din Centrul de Plasament “Prietenia” Botoșani.