Un An Nou Fericit!

Dragi colegi,

Vă urăm un sincer “La Mulți Ani” și un An Nou 2019 plin de realizări.

Noi, cei din Biroul Executiv, am fost pe parcursul anului 2018 alături de dumneavoastră prin tot ceea ce am realizat: am fost ambițioși și-am fost mereu dornici de a ne susține membrii. Fără falsă modestie credem că am reușit și, fără tăgadă susținem acum la sfârșit de an, că tot succesul proiectelor noastre până în prezent s-a datorat încrederii dumneavoastră, a membrilor Novo Legis, încredere pentru care vă mulțumim.

În noul an 2019, vom continua să ne susținem idealurile, dorințele și cu intenția declarată de a lupta pentru drepturile dumneavoastră.

De aceea, dragi colegi, vă invităm să ne rămâneți și în 2019 alături, să fiți parte activă a sindicatului – una dintre cele mai mare organizații constituite la nivelul Federației Sindicale din Administrația Națională  a Penitenciarelor.

Viitorul ne aparține!

Președinte – Ionel Dimitrovici                                                         Prim-vicepreședinte – Răzvan Chilarașu