Concurs de pescuit

Pescuitul este și el un sport cu tradiție pe care ar trebui să îl încerci măcar o dată!

  

Pescuitul te învață să comunici cu cei din jur, să te disciplinezi, să ai răbdare și să speri până în ultima secundă, să respecți și să iubești natura.

.

Dacă nu ești convins uite câteva motive pentru care ar trebui să pescuiești măcar o dată:

.

Ce poate fi mai relaxant decât o pauză de la stresul de zi cu zi și o escapadă în natură, la aer curat sau pe marginea unei ape?

.

Statul în aer liber și faptul că ai o altfel de activitate, te ajută să te simți mai bine și încurajează un stil de viață sănătos. Plus că arzi calorii și îți crește calitatea stilului de viață.

.

Fie că pescuiești undeva în munți, într-un lac, sau doar într-o baltă, ne ajută să ne eliberam și să scăpăm de stres. Ce poate fi mai frumos decât să evadezi tu, o undiță și momeala. Ai ocazia să vezi locuri frumoase. O zi în natură, făcând ceea ce îți place este unul dintre cele mai bune lucruri. Mai pe scurt, e o zi câștigată.

.

Pescuitul nu are vârsta sau sex. Pescuitul este un sport al tuturor. Plus că nici măcar nu trebuie să te pricepi. Înveți din mers. Un pescar are o poveste despre orice. Povești amuzante, curiozități, locuri neștiute, dezamăgiri, nervi. Măcar un banc sau o minciună ceva.

.

Uiți de oboseală, nici vorbă de stres sau nervi: doar adrenalină. Pescarul își alimentează pasiunea cu gândul la marea captură. E de ajuns să prinzi un pește mare și vei privi pentru tot restul vieții acest lucru drept cea mai mare realizare. Povestea acelei zile se va transmite din generație în generație, iar în casa ta va exista cu siguranță o fotografie cu: ”Marea captură”.

.

Numai mergând la concursuri ca spectator, sau și mai bine, participând, poți vedea cum te descurci într-o situație impusă și poți vedea alți pescari făcând alte lucruri, diferite sau similare, în același context și poți vedea rezultatele lor.

.

Conform tradiției Sindicatul Novo Legis organizează concurs de pescuit care se va desfășura între 6 august ora 18.00 și 7 august ora 12.00, la iazul Poienița – Dracșani și sunt invitați să participe toți colegii.

.

Vor fi respectate toate cutumele concursurilor de pescuit.

.

Ca la orice concurs de pescuit se vor trage la sorți pontoanele de pe care vor pescui.

.

Bineînțeles că locurile de podium (unu, doi și trei), vor primi trofee, premii, diplome iar pescarul amator, cea mai mică și cea mai mare captură vor primi diplome. Toți cei înscriși la concurs vor primi diplome de participare.

.

Seara se va organiza masă câmpenească pentru toți participanții cu muzică și voie bună.

Vă dorim, fir întins!

.

.

.

.