Campionii Novo Legis

O frumoasă zi de mai, cu un soare strălucitor a făcut ca inimile a câtorva zeci de membrii Novo Legis și nu numai, să vibreze la unison pentru recreere, ei participând la Chicago Club – Uvertura Mall, la palpitante întreceri de biliard și bowling. O dublă competiție distractivă după o perioadă lungă de restricții a avut la start participarea colegilor din mai multe sectoare de activitate și membrii de familie.

Festivitatea de premiere a acestei competiții a fost una plină de entuziasm, diplomele pentru câștigători fiind acordate de președintele sindicatului Novo Legis, Răzvan Chilarașu.

Alături de membrii biroului executiv care au organizat această strălucită dublă competiție de biliard și bowling, la Chicago Club au fost evidențiați cu diplome și premii în bani următorii:

Biliard 🥇 Locul   I – Cosmin EPURE

🥈 Locul  II – Iulian CIOBANU

🥉 Locul III – Ciprian CROITORIU

Bowling 🥇 Locul   I – Ionuț VLĂDEANU

🥈 Locul  II – Bogdan BATCĂ

🥉 Locul III – Claudiu ONOFREI

Dacă ar fi să judecăm după numărul echipelor implicate și al participanților care au luat parte la dubla competiție, realizăm că pot participa cu succes la cea mai mare competiție sportivă realizată la nivelul instituției.

Toți participanții la această competiție au fost cât se poate de entuziasmați și foarte implicați și totul s-a desfășurat sub semnul fair-play.

A fost un eveniment foarte interesant și bine organizat, felicitări!