Sindicatul Novo Legis la Centrul de Plasament Prietenia

Astazi a fost o zi incarcata de emotii si zambete atat pentru noi cat si pentru copiii pe care i-am vizitat in cadrul Campaniei “Și tu poti fi Mos Nicolae”. 
Copiii de la Centrul de Plasament Prietenia Botosani au simţit bucuria şi emoţia sărbătorilor de iarnă.

Membrii Sindicatului Novo Legis si reprezentanti ai Penitenciarului Botosani au venit încărcaţi cu tot felul de daruri pentru copii. Cadourile au fost împărţite celor 50 de copii din centru, iar atmosfera a fost una de sărbătoare. Copiii de la Centrul de Plasament ne-au cântat colinde şi s-au bucurat de cadourile primite. Surpriza cea mai mare a fost momentul in care cunoscuta solista Iustina Irimia, membra trupei Fetele din Botosani a onorat invitatia noastra iar prin acest gest, speram ca le-am oferit copiilor, căldura şi dragostea unei mari familii. 

Mulțumim tuturor colegilor si apropiatilor nostri care s-au implicat, mulțumim conducerii centrului de plasament care a depus împreuna cu noi toate eforturile pt o buna desfășurare și nu in ultimul rând colaboratorilor noștri care s-au alăturat acestei campanii: AnvyCenter, PivClen, Florăria Gardenia, Florăria Belle Fleur, Boutique Mariaje, Penitenciarul.ro si PolitiaPenitenciara.ro